Home

Welkom bij EMSS Stoffeerderij, alles voor uw interieur…


Over ons

EMSS Stofferderij is ruim 25 jaar een begrip in interieur stoffering. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in (her)stoffering, raamdecoratie en vloeren. Onze kernwaarden zijn vakmanschap, kwaliteit en service. In ons atelier maken wij al uw wensen waar.


 

Stofferen

Meubelen opnieuw bekleden is een vak!


Opnieuw stofferen kan een goede optie zijn om uw bankstel of eetkamer stoelen een andere uitstraling te geven. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe aan te schaffen maar waarom zou je dat doen?

Wij van EMSS vinden dat je altijd eerst moet overwegen om te herstofferen ipv vernieuwen. Dit vinden wij zo omdat wij weten dat bijv. een bankstel in de meeste gevallen nog een prima frame heeft die nog jaren mee kan maar door bijv. een scheur vervangen wordt. Men heeft vaak het gevoel dat herstofferen erg duur is, wij van EMSS kunnen zeggen dat dat vaak niet zo is.

Het gaat erom waar je als klant voor kiest. Kies je ervoor om zo weinig mogelijk uit geven? Kies je voor kwaliteit? Heeft het voorwerp emotionele waarde? De keuze “waarom” is bepalend! Wij kunnen u helpen om die keuze makkelijker te maken door bijv. een vrijblijvende offerte of door simpelweg advies te geven over het te bekleden voorwerp. Het kan namelijk zo zijn dat de frame niet meer goed is of dat het metaal te ver verroest is.

Neem contact op voor meer informatie.

Raamdecoratie

Raamdecoratie in alle kleuren en maten!


Raamdecoratie is onmisbaar in uw interieur. Het grootste effect word vaak door raamdecoratie gecreëerd, hierdoor is het ontzettend belangrijk dat u weet wat voor raamdecoratie u moet kiezen.

Er zijn talloze keuzes zoals de standaard rolgordijn of een duo rolgordijn. Wellicht kiest u voor een plissegordijn of als u van warmte houdt kunt u ook voor vouwgordijnen kiezen ivm met de stofkeuze. Of u gaat voor klassiek en kiest voor vitrage met of zonder overgordijn.

Het is fijn om te weten dat er altijd een oplossing is en dat EMSS u daarbij kan adviseren dmv een vrijblijvende offerte of door simpelweg met u mee te denken.

De verschillende soorten raamdecoratie zijn:

Neem contact op voor meer informatie.

Vloeren

EMSS ook voor uw Vloerbedekking, Vinyl en Laminaat


Als u uw huis inricht, dan heeft u vast al een idee welke stijl het moet worden. De materialen en kleuren van zowel wanden, gordijnen, het meubilair en de   vloerbedekking moeten dan goed op elkaar afgestemd worden.

Bij ons heeft u een royale keuze  aan vloerbedekking. Naast slaapkamertapijt, woonkamertapijt, projecttapijt en tapijttegels, vindt u laminaat en vinyl. De uitstraling van een interieur wordt in hoge mate bepaald door de vloerbedekking. Door de keuze van het materiaal, de kleur en de tekening of het patroon creëert men een zeer persoonlijke sfeer. Vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende materialen. Meestal bestaat een tapijt uit wol, een wol mengsel, katoen of synthetische materialen. Uiteraard heeft elke samenstelling zijn specifieke eigenschappen. En als u de vloer zelf niet wilt leggen, dan regelen wij dat ook voor u!

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met een veel  mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg. Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud en zeer sterk zodat u jaren kunt genieten van uw trendy vloer.

Een laminaatvloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Voor een goede vormstabiliteit en indrukweerstand is de drager van HDF (High-Density Fibreboard). Hierop worden diverse lagen aangebracht: geïmpregneerd decorpapier in een hout-, natuursteen- of uni-decor, met daarop diverse beschermlagen. Deze zorgen op zichzelf voor de slijtvastheid, krasvastheid en anti-statische eigenschappen. Aan de onderzijde wordt een vochtbestendige tegenlaag aangebracht die ervoor zorgt dat de plaat stabiel is en niet kromtrekt.

Neem contact op voor meer informatie.