Stofferen

Meubelen opnieuw bekleden is een vak!


Opnieuw stofferen kan een goede optie zijn om uw bankstel of eetkamer stoelen een andere uitstraling te geven. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe aan te schaffen maar waarom zou je dat doen?

Wij van EMSS vinden dat je altijd eerst moet overwegen om te herstofferen ipv vernieuwen. Dit vinden wij zo omdat wij weten dat bijv. een bankstel in de meeste gevallen nog een prima frame heeft die nog jaren mee kan maar door bijv. een scheur vervangen wordt. Men heeft vaak het gevoel dat herstofferen erg duur is, wij van EMSS kunnen zeggen dat dat vaak niet zo is.

Het gaat erom waar je als klant voor kiest. Kies je ervoor om zo weinig mogelijk uit geven? Kies je voor kwaliteit? Heeft het voorwerp emotionele waarde? De keuze “waarom” is bepalend! Wij kunnen u helpen om die keuze makkelijker te maken door bijv. een vrijblijvende offerte of door simpelweg advies te geven over het te bekleden voorwerp. Het kan namelijk zo zijn dat de frame niet meer goed is of dat het metaal te ver verroest is.

Neem contact op voor meer informatie.