Jaloezieën

Jaloezieën in alle soorten en maten!Jaloezieën zijn een sfeervolle en veelzijdige vorm van binnenzonwering. Ze bestaan uit horizontale lamellen die verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u zelf de lichtinval regelen en doseren, waardoor u kunt genieten van natuurlijk licht met tegelijkertijd privacy en zonwering.

Bij jaloezieën is er veel keuzevrijheid. De jaloezieën komen in veel verschillende variaties. Dit is erg gunstig, want zo kunt u de jaloezieën perfect laten aansluiten op uw interieur. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen voor het materiaalkleur en afwerking van de jaloezie. U kunt kiezen uit twee soorten materialen: hout en aluminium. Het materiaal hangt samen met de uitstraling van de jaloezie. Kies bijvoorbeeld voor retro houten jaloezieën of voor strakke en moderne aluminium jaloezieën.

Als u jaloezieën kiest die goed aansluiten op uw interieur, kunnen ze erg sfeervol zijn. Door de lamellen kunt u het buitenlicht op een gefilterde manier naar binnen laten schijnen. Deze lichtinval zorgt voor een knusse sfeer in huis. Belangrijk tijdens het kiezen van de juiste jaloezieën is om rekening te houden met de stijl van uw woning. Heeft u een warm en klassiek interieur? Dan kunt u bijvoorbeeld het beste kiezen voor houten jaloezieën. Aluminium jaloezieën passen juist weer goed bij een strak en modern interieur.

Neem contact op voor meer informatie.