Vloeren

EMSS ook voor uw Vloerbedekking, Vinyl en Laminaat


Als u uw huis inricht, dan heeft u vast al een idee welke stijl het moet worden. De materialen en kleuren van zowel wanden, gordijnen, het meubilair en de   vloerbedekking moeten dan goed op elkaar afgestemd worden.

Bij ons heeft u een royale keuze  aan vloerbedekking. Naast slaapkamertapijt, woonkamertapijt, projecttapijt en tapijttegels, vindt u laminaat en vinyl. De uitstraling van een interieur wordt in hoge mate bepaald door de vloerbedekking. Door de keuze van het materiaal, de kleur en de tekening of het patroon creëert men een zeer persoonlijke sfeer. Vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende materialen. Meestal bestaat een tapijt uit wol, een wol mengsel, katoen of synthetische materialen. Uiteraard heeft elke samenstelling zijn specifieke eigenschappen. En als u de vloer zelf niet wilt leggen, dan regelen wij dat ook voor u!

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met een veel  mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg. Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud en zeer sterk zodat u jaren kunt genieten van uw trendy vloer.

Een laminaatvloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Voor een goede vormstabiliteit en indrukweerstand is de drager van HDF (High-Density Fibreboard). Hierop worden diverse lagen aangebracht: geïmpregneerd decorpapier in een hout-, natuursteen- of uni-decor, met daarop diverse beschermlagen. Deze zorgen op zichzelf voor de slijtvastheid, krasvastheid en anti-statische eigenschappen. Aan de onderzijde wordt een vochtbestendige tegenlaag aangebracht die ervoor zorgt dat de plaat stabiel is en niet kromtrekt.

Neem contact op voor meer informatie.